Top
Werking van de micro-elementen

Werking van de micro-elementen
 

Ons lichaam bevat alle mineralen en metalen die gerangschikt zijn in de tabel van Mendeleev, de micro-elementen. Elke lichaamscel bevat een kleine hoeveelheid van al deze elementen. Het speelt zich dus op micro-niveau af en daar zit ook de kracht van de werking van de elementen . Hoe kleiner de deeltjes, hoe gemakkelijker en dieper opneembaar voor het menselijk lichaam.
 
De basis van het product wordt gevormd door water dat een proces van omgekeerde osmose (waterzuivering) heeft ondergaan. Aan het gezuiverde water worden op micro-niveau een of meerdere elementen toegevoegd. Een bijzondere eigenschap van water is dat het informatie kan opslaan en afgeven. De elementen vormen een onderdeel van het water, waardoor het water een specifiek karakter krijgt.
 
Soms is een bepaald element van toepassing en soms een combinatie van elementen. De behoefte aan micro-elementen is afhankelijk van ziektebeelden die zich voordoen in de huidige tijd. Elk micro-element levert een unieke bijdrage aan de biofysische- en bioenergetische processen. De micro-elementen zijn essentieel bij het streven van de lichaamscel om gezond te blijven.

In het  indicatieoverzicht van de micro elementen wordt de fysieke-, energetische- en emotionele werking per element of combinatie van elementen weergegeven.
 
Door water positief te beïnvloeden hebben we de sleutel in handen voor het genezen van onszelf en de aarde. "Masaru Emoto"