Top
Toepassing van de micro-elementen

Toepassing van de micro-elementen
 
De micro-elementen zijn, zowel bij volwassenen als bij kinderen, uitstekend toepasbaar:
 
• als afzonderlijke therapievorm
 • in combinatie met andere therapievormen en middelen
 • als aanvulling op de dagelijkse voeding
 • bij electro-magnetische straling
 
als afzonderlijke therapievorm ….
Elk micro-element heeft zijn eigen unieke karakter en werking op de lichaamsfuncties.
Door middel van Micro-elementen Therapie activeer je het zelfherstellend vermogen van de mens. Afhankelijk van de persoon en zijn klachtenbeeld worden specifieke micro-elementen ingezet.
 
in combinatie met andere therapievormen en middelen….
De elementen zijn zeer geschikt ter ondersteuning van elke andere therapievorm, zowel regulier als alternatief. Micro-elementen versterken de werking van de therapie of het middel.
Bovendien zijn ze gemakkelijk te integreren in de diverse behandelmethoden.
 
als aanvulling op de dagelijkse voeding….
Ook zijn de micro-elementen uitstekend als voedingssupplement  te gebruiken. Vaak blijkt dat het lichaam wel de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen bezit, maar niet het vermogen heeft deze om te zetten in de juiste lichaamsprocessen.
Een voorbeeld hiervan is vitamine B12, die regelmatig in verband wordt gebracht met veel fysieke- en mentale klachten.
In plaats van vitamine B12 in te nemen kan het micro-element Kobalt (Co) ingenomen worden. Aangezien dit element als katalysator van vitamine B12 werkt, komt het gehalte B12 in het bloed vaak weer snel op een normaal niveau.
 
Bij electro-magnetische straling….
Hoogspanningsmasten, telefoonmasten, computers , mobiele telefoons, wateraders en aardstralen veroorzaken electro-magnetische straling. Dit uit zich vaak in darmgerelateerde klachten.
Factoren als vermoeidheid, stress en individuele gevoeligheid maken mensen kwetsbaarder voor straling.
Het micro-element Nr. 79 AAR/12 Protection geeft meer energie, herstelt de darmfunctie en beschermt de cellen tegen straling.  

Inname en dosering
Op ieder flesje staat een dosering van 3 maal daags 10 druppels. Een ieder kan hierin zijn eigen intuïtie volgen. Ook zou een therapeut kunnen uittesten hoeveel druppels iemand per dag nodig heeft. De druppels dienen in principe oraal, onder de tong, ingenomen te worden.
Bij voorkeur voor een maaltijd. Ook kunnen een aantal druppels op de huid gesmeerd worden. Het flesje kan in de aura gehouden worden of verwerkt worden in een ander middel.
 
Dieren en planten
Met de micro-elementen worden ook bijzonder goede resultaten behaald bij planten en dieren.Mocht u hier meer informatie over willen ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op.