Top
Leven met visie, leven met toekomst

Leven met visie, leven met toekomst
 
Inleiding
 
Alle materie in het heelal is opgebouwd uit de elementen van de tabel van Mendeljev. Dus ook alle levende wezens op onze planeet. Deze elementen zijn essentieel voor mensen, dieren en planten en vormen de motor van het leven. De elementen bestaan uit atomaire deeltjes, energie en informatie. . Wat een katalyserende werking heeft in de levende cellen.
 
De producten worden aangeboden onder de vorm van “gevitaliseerd water” (zie ook KB 14/01/0002 en KB 07/05/1936).
 
Wat zijn micro-elementen?
 
Micro-elementen zijn mineraal/metaaldeeltjes die in geringe hoeveelheid voorkomen in onze lichaamscellen. De micro-elementen zijn gerangschikt in de tabel van Mendeljev. Ondanks hun lage concentratie zijn ze onontbeerlijk voor het goed functioneren van de fysiologische processen in het menselijke lichaam. Micro-elementen zijn de inspirator en katalysator van onze lichaamsprocessen. Een tekort van een bepaald element kan leiden tot disfunctie en uiteindelijk tot fysieke en/of mentale klachten.
 
De functie van micro-elementen
 
Micro-elementen zijn van levensbelang voor alle leven op aarde. Ze stimuleren de stofwisselingsprocessen en sturen het metabolisme, door op de sleutelmomenten op de juiste manier hun elektronen uit te wisselen.
 Onze voeding bevat steeds minder van deze stoffen door monocultuur, bodemuitputting en erosie. Vooral onze groenten en granen worden jaarlijks op dezelfde grond geteeld, met kunstmeststoffen en pesticiden die de levende aarde oxideren. Daardoor worden de levensnoodzakelijke elementen geblokkeerd in de bodem en kunnen niet meer opgenomen worden in de plant.
 
We beschikken over voldoende hoeveelheden voedsel, maar de kwaliteit is minderwaardig en vooral naar micro-elementen toe, duidelijk onder de norm. Het is niet wat ons voedsel bevat dat het probleem is, maar eerder wat het niet bevat. En dat zijn duidelijk de micro-elementen.
 
Tekorten aan micro-elementen zijn een verklaring voor meer en meer nieuwe moderne ziekten bij mens, dier en plant.
 
Water als drager van informatie
 
De informatie van deze micro-elementen wordt overgezet op het meest natuurgetrouwe medium, met name water. Water dat vrij is van belastende stoffen. Water is namelijk in staat om informatie vast te houden en ook weer af te geven. DELGECO-AROPHAR maakt gebruik van deze eigenschap van water voor het samenstellen van “gevitaliseerd water”. Dit water neemt de kenmerken van de micro-elementen op en geeft deze weer af waar dat nodig is.
 
Healthconsulting
 
Healthconsulting verzorgt de distributie van natuurzuivere welzijnsproducten in België.
Het leveren van een wezenlijke bijdrage aan een bewust en gezond leven vormt de basis voor de activiteiten van Healthconsulting.
 
Ons weerstandsniveau staat tegenwoordig onder enorme druk. Dit heeft te maken met maatschappelijke ontwikkelingen en veranderingen in het milieu. Een voortdurend veranderende omgeving is typerend voor ons leven van nu. Als gevolg hiervan kunnen stresreacties de opname en afgifte van essentiële bouwstenen in ons lichaam verstoren. Ons immuunsysteem wordt aangetast!
 
Bij een dergelijke disbalans in het lichaam is het van belang dat ons zelfgenezend vermogen gereactiveerd wordt. De micro element producten doen dat. Ze geven een “zetje in de goede richting” zodat het lichaam zich zal gaan herstellen. De producten zijn eenvoudig in gebruik, worden direct opgenomen en dringen door tot in de kern van het probleem.
 
Een micro element product is geen middel tegen een kwaal, maar een manier om het lichaam te herinneren aan gezond gedrag. Niet alleen vindt er fysiek herstel plaats, ook op energetisch en emotioneel vlak is verandering en verbetering duidelijk voelbaar.
 
Micro-elementen genezen niet, maar stimuleren het zelfherstellende vermogen van onze lichaamcellen.