Top
Micro-elementen

 

Micro-elementen
 

De micro-elementen worden vervaardigd en doorontwikkeld in een onafhankelijk laboratorium.
 
De elementen bestaan uit atomaire deeltjes, energie en informatie.

Delgeco-Arophar is gespecialiseerd in het overzetten van micro-elementen op water. Deze elementen hebben een katalyserende werking in de levende cellen.
 
De micro-elementen brengen het zelfherstellend vermogen van onze lichaamscellen op gang. De werking hiervan is direct meetbaar, met behulp van alle huidige electro-acupunctuur- en quantum response apparatuur.
 
Micro-elementen zijn mineraal- en metaaldeeltjes die, van nature, in geringe hoeveelheden voorkomen in onze lichaamscellen. Ze zijn onontbeerlijk voor het goed functioneren van fysiologische processen in het menselijk lichaam. Micro-elementen zijn de inspirator en katalysator van onze lichaamsprocessen. Een teveel of tekort van een bepaald element kan leiden tot disfunctie en uiteindelijk tot fysieke en/of mentale klachten. Toevoeging van de micro-elementen maakt het mogelijk om de balans van elementen in het lichaam te herstellen.
 
De micro-elementen zijn gebaseerd op het periodieke systeem der elementen, die in kaart is gebracht door de Russische biochemicus Mendeleev. Elk element heeft zijn specifieke eigenschappen en functie. Onze lichaamscellen maken hier gebruik van. Toevoeging van de juiste elementen activeert de celenergie.
 
De elementen werken op fysiek-, emotioneel- en energetisch niveau. Ook dragen zij bij aan verhoging van het bewustzijn.

@