Top
Transfer factors

 

Transfer Factor

 

onmisbare ondersteunng voor het immmunsyteem


Ons lichaam is ons kostbaarste bezit. Het is het voertuig van onze geest en ons gevoel. Het is onze enige plek om te leven.
 

Daarom is het van het grootste belang het te beschermen en preventief te verzorgen, zeker als we een behandeling voor kanker moeten ondergaan.
 

We leven in een tijd, waarin het immuunsysteem meer dan ooit wordt aangetast door factoren die we allemaal kennen: stress, vervuilde lucht, bewerkte en geraffineerde voeding etc.
 

Er zijn goede middelen verkrijgbaar om de immuniteit te versterken, maar er zijn maar weinig middelen die maken dat het immuunsysteem weer optimaal kan functioneren, bij benadering zo goed als dat eens geweest is.


Het product Transfer Factor is relatief nieuw, en een revolutionaire ontdekking in het ondersteunen van ons immuunsysteem.
 

Als een baby wordt geboren is het immuunsysteem nog niet geheel intact.
Doordat de baby wordt gevoed met het colostrum (de eerste melk die door de moeder wordt geproduceerd) wordt zijn/haar immuniteitssyteem snel op een hoog peil gebracht.
Ieder kent het belang om baby's minimaal de eerste dagen moedermelk toe te dienen en pasgeboren kalveren krijgen daarom ook het colostrum, voordat de later geproduceerde melk naar de fabriek gaat.


 

TransferFactor bevat dit waardevolle colostrum. De enorme werking ervan wordt toegeschreven aan de eigenschap dat er meer gebeurt dan versterking van het immuunsysteem. De Transfer-Factor-capsules werken binnen uw oorspronkelijke RNA-programmering.

De moleculen in ons lichaam die als immuniteitboodschappers dienen, worden schaarser naarmate we ouder worden. Zo worden we kwetsbaarder voor aanvallen van virussen en bacteriën, en kunnen we gemakkelijker ziektes als ME en kanker krijgen.
De ontdekking van de transfer factor is een van de meest belangrijke ontdekkingen die de laatste tijd zijn gedaan op het gebied van de immuniteit. Transfer factors zijn kleine moleculen die door de hogere organismen worden geproduceerd, die nu via de Transfer Factor-capsules kunnen worden ingenomen.

De enorme werking van de capsules wordt toegeschreven aan het feit dat er meer gebeurt dan het versterken van het immuunsysteem, maar dat bij inname het lichaam zo wordt ondersteund dat de oorspronkelijke (bij de geboorte aanwezige) immuniteitsfuncties weer maximaal worden gestimuleerd.
 

Zelf ben ik een enthousiaste gebruikster van Transfer Factor. Mijn vitaliteit is er enorm door toegenomen, terwijl bepaalde fysieke klachten en ongemakken aanmerkelijk zijn afgenomen.

Na een operatie ligt het immuunsysteem 6 tot 10 maanden stil. Uit eigen ervaring weet ik hoe vatbaar het lichaam dan is voor de meest vervelende kwalen: candida, parasieten, virussen, amalgaambelasting etc. Het kan jaren duren voor je daarvan herstelt als je niet weet wat er precies aan de hand is.
 

Transfer Factor is een ideaal product om een periode rond een operatie en eventuele behandeling voor kanker te ondersteunen.

Daarnaast kan Transfer Factor succesvol worden ingezet tegen schimmels, virussen, parasieten en bacterien.