Top
Nooit meer moe

Artikel op wegaannaarhuis.nl


Nooit meer moe, lusteloos en uitgeblust door gebruik te maken van een 1 miljard jaar oud geheim. Raak tevens overtollige kilo’s kwijt zonder afslankkuur te volgen en zorg voor een stralende huid zonder dag of nachtcrèmes. In de huidige jachtige samenleving voelen steeds meer mensen zich moe, lusteloos en uitgeblust. Van dag tot dag slepen zij zich voort door het leven. De fut is eruit. Wanneer we hierbij ook nog eens de stress, giftige stoffen en ongezonde manier van eten optellen, waaraan we iedere dag worden blootgesteld, dan kan het niet anders dat u vroeg of laat uitgeput op de bank neervalt. Uw energie is letterlijk op. Valt er iets te doen aan deze situatie zonder dat u uw hele leven moet veranderen? Ja, stress en vermoeidheid zijn op een eenvoudige manier te verhelpen. Uit wetenschappelijk onderzoek is immers gebleken dat een meer dan 1 miljard jaar oud organisme de oplossing biedt. De naam hiervan is Chlorella +. Dit microscopisch kleine eencellige groene organisme dat lijkt op plankton, (het enige voedsel van walvissen) is een alles in één wondermiddel. Het stimuleert de spijsvertering, vermindert het hongergevoel, is door het kleine formaat makkelijk door te slikken of te kauwen, belast de maag niet omdat het voor 100% uit natuurlijk materiaal bestaat, wat direct opgenomen wordt in het bloed, versterkt uw immuunsysteem en bevat meer dan 20 essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren zoals B1, B2, B3, B6, B12, Calcium, Magnesium (antistress), C, E, Lysine, Tryptofaan, Arginine etc. Chlorella + bevat ook het hoogste percentage (7%) Chlorofyl op aarde.

Chlorofyl staat erom bekend, dat het één van de aller sterkste ontgiftings middelen is, die de mensheid kent. Wanneer uw cellen ontgift worden van chemicaliën en zware metalen, stoppen ze met zwellen en houden minder water en oliën vast. Ze krimpen dus als het ware weer tot hun oude gezonde formaat, hetgeen de nodige pondjes op uw gewicht kan schelen. In vergelijking bevat Spirulina bijvoorbeeld maar 7,6 gram Chlorofyl per kilogram, terwijl in Chlorella meer dan 20-25 gram per kilogram aanwezig is. Ook de hoeveelheid ijzer, die zorgt voor de aanmaak van rode bloedlichaampjes, die de zuurstof door uw lichaam vervoeren, is in Chlorella 12 maal hoger dan in Spirulina. Tevens bevat Chlorella + 50-60% aan eiwitten. Eiwitten zijn nodig om uw vezels zoals de huid van uw handen en gezicht mooi en gezond te houden en zo nodig snel te repareren. Chlorella + is tevens rijk aan DNA en RNA, waardoor uw cellen zich beter kunnen beschermen tegen aanvallen van virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Zo krijgen ze gewoon veel minder kans om uw ziek te maken.

Het grootste geheim van Chlorella + is waarschijnlijk de “Chlorella Groei Factor”. Volgens de wetenschap is dit waarschijnlijk een van de sleutels tot de eeuwige jeugd. Chlorella is immers al meer dan 1 miljard jaar in staat zichzelf constant aan te passen, verjongen en herstellen in deze vijandige wereld. Tot voor kort was het onmogelijk om door de buitenste celwand van het eencellige Chlorella organisme heen te dringen. Je kon dus zoveel Chlorella als je wilde slikken maar het kwam onverteerd weer naar buiten. Pas recentelijk is er in Japan (het land waar Chlorella No.1 staat op de lijst van voedingssupplementen) een uniek proces ontwikkeld waarmee het nu mogelijk is zonder hitte of chemische middelen de celwand te verpulveren. Alle hierboven genoemde voordelen staan u dan ook pas sinds vandaag ter beschikking. Chlorella + wordt dan ook optimaal opgenomen door het lichaam en is gegarandeerd werkzaam binnen 7 dagen.