Top
Verdraagzaamheid en tijdstip van innemen:

Verdraagzaamheid en tijdstip van innemen:

Hoewel uit onderzoek is gebleken dat Chlorella + goed tot zeer goed wordt verdragen, is het niet mogelijk om een eenduidig advies te geven, aangezien ieder mens weer net wat anders is . Er wordt dan ook aangeraden als volgt te werk te gaan:

1. 15 minuten voor het ontbijt, lunch en diner
2. Tijdens of 15 minuten na het ontbijt, lunch, diner

Gemiddeld gaat het middel voor inname methode 1 binnen 30-45 minuten werken en voor inname methode 2 binnen 60-90 minuten. Sommige zeer gevoelige mensen kunnen bij methode 1 even last krijgen van een rommelend of misselijk gevoel in de maag. Als dit bij u het geval is, neemt u de volgende keer de Chlorella + tijdens of na de maaltijd in. Voor veel mensen is het dan ook verstandig om gelijk na het opstaan 2 tot 4 tabletten in te nemen. Heeft u echter last van een plotseling opkomend energietekort, griep en/of algeheel gevoel van zwakte, dan kunnen sporadisch 6 tabletten in een keer ingenomen worden. Er wordt dan ook aangeraden dit alleen te doen wanneer uw lichaam aan het middel gewend is.

Frequentie van innemen:

Het wordt aangeraden om Chlorella + verspreid over de dag in te nemen. Drie maal daags 2-4 tabletten is veel beter dan een maal daags 6-12 tabletten.
Verslavings-, bij- en ontwenningsverschijnselen:
Bij overdosering kan het mogelijk zijn dat uw lichaam teveel energie toegevoerd krijgt, waardoor een enigszins licht gevoel op kan treden.