Top
Voordelen van chlorella
Voordelen van chlorella

• Meer Calcium en IJzer in Chlorella

• Chlorella bevat naast een zeer groot aantal aminozuren onder meer 30% meer calcium en 12 keer meer ijzer dan Spirulina.

• Het ijzer verbindt zich met de Chlorofyl, dat vervolgens unieke eigenschappen krijgt voor de aanmaak van menselijke bloedcellen.

• De zuurstoftoevoer naar spieren en hersenen wordt bevorderd.

• Chlorella bevat ook veel meer zink dan Spirulina.

• Zink is een belangrijke katalysator voor zeer veel lichaamsverrichtingen en is een belangrijke voedingsstof voor de hersenen.

• Chlorella bevat ook veel meer foliumzuur (ongeveer 150 tot 170 microgram per 10 gram) dan Spirulina.

• Chlorella bevat ook bijna 2 keer zoveel foliumzuur dan runderlever, die meestal doorgaat als de grootste bron van foliumzuur.

• De vitamine Foliumzuur is vooral belangrijk voor vrouwen tijdens de zwangerschap.

• Meer weerstand met Chlorella

• Iedere Chlorella cel bevat van nature eiwitten en vezels, een celwand, chlorofyl, vitaminen, mineralen, aminozuren en ook nog eens de Chlorella Groei Factor.

• Het is deze unieke combinatie van werkzame stoffen in één organisch geheel, die het lichaam in staat stelt om weer evenwichtig te functioneren.

• En zich zo beter te verdedigen, de zuurgraad van het bloed te verminderen en de invloed van ziekteverwekkende bacteriën te beperken.

• Kortom : met Chlorella wordt de kans om ziek te worden in belangrijke mate verminderd!