Top
Amsat

Wat is de Amsat?

Automatisch kenmerkend systeem Amsat
 

Taak van het systeem:

Aan het eind van de jaren '80 er deed een dringende behoefte zich in het creëren van krachtige computersystemen van een uitdrukkelijk analyse voor de specialisten die in de extreme omstandigheden (ruimtevaarttechnologie, luchtvaart, kerncentrale, enz.) werken, voor preventief onderzoek van grote groepen mensen, voor actuele en differencial diagnose van pathologische centra in interne organen en weefselsystemen van het lichaam, evenals voor diagnose van de mensen met verschillende pathologie voor.
Tijdens de systeemontwikkeling werden de werkzaamheden van R. Fole, V. Schmidt, X. Pflaum en anderen betreffende de regelgevende diagnose gebruikt. Dientengevolge werd een uniek complex computerprogramma dat geen analogons in de wereld heeft gecreëerd. Vandaag wordt het succesvol gebruikt in medische instellingen in 33 landen in de wereld.

AMSAT bestaat uit een meetinstrument, dat door een personal computer, zes metend elektroden (voeten, palmen en frontale sinus) in werking wordt gesteld, computer en het programma. Het is geïnstalleerd op een lijst en in een draagbare zak vervoerd. De informatie over een patiënt wordt gelezen door een aanpassingsalgoritme en de gehele procedure neemt 3 minuten in beslag.
 

Amsat staat toe:

Om de verwijzing -raadplegende informatie (op grafiek, dialoog en controlewijzen) over functionele voorwaarde van een menselijk organisme in een vorm van een beeldanalyse direct in beeld te brengen.

Om functionele status van een organisme te bepalen dat de samenstellingpartijen van somite onderscheidt (dermatome, myotome, sclerotome en viscerotome) die op hun fysiologische eigenaardigheden en pathologische afwijkingen wijzen.