Top
Ontgiftingen

Voel je opnieuw energiek: ontgiften van je lichaam.
    - Snel moe en geïrriteerd?
    - Heb je donkergele urine?
Dan heb je waarschijnlijk teveel afvalstoffen in je lichaam.
 

Dagelijks krijgen we afvalstoffen binnen via onze omgeving en voeding. Ons lichaam verwerkt deze stoffen via onze lever, nieren, huid en longen. Tweemaal per jaar moet men een periode van ontgiften van het lichaam voorzien. Beschouw het als een onderhoud van je lichaam - het verversen van de motorolie van je motor.

LICHAAM ONTGIFTEN

Toevloed van giftige stoffen maakt ontgiften van het lichaam noodzakelijk
Naast lichaamseigen giftige stoffen, het resultaat van de omzetting van voedingsstoffen tot energie, nemen we ook nog via de ademhaling, de nieren, de lever, de darmen en de huid toxische stoffen op. Voorts vormen een onnatuurlijke voeding, dranken, chemische stoffen, tabak, koffie, zware thee, alcohol, lucht- en watervervuiling, zware metalen en  pesticiden een bron van afval voor ons lichaam … Zelfs psychische druk zou tot de aangroei van afvalstoffen leiden.

Normaal gezien staat een gezond gestel in voor een natuurlijke ontgifting. De lever, de nieren, de darmen en in mindere mate de huid en de luchtwegen zorgen dus voor het ontgiften. Maar zelfs als het lichaam optimaal functioneert, blijven we opgezadeld zitten met een pak onnodige ballast. Die concentratie aan schadelijke stoffen, de zogenaamde slakken of slakken depots, zetten zich in ons vet- en bindweefsel af. Overdadige voeding, te veel vlees, vet, suiker en alcohol, roken, stress en te weinig lichaamsbeweging veroorzaken een snellere ophoping van slakken.

Nevenverschijnselen ontgiften

Tijdens de zuiverende kuur kan men last krijgen van hoofdpijn, een slechte adem of een vale huid. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken. Hieruit blijkt immers dat uw lichaam zich van zijn afvalstoffen aan het ontdoen is.
 

Door het ontgiften van ons lichaam zal onze spijsvertering en de vetverbranding beter en sneller werken waardoor men gemakkelijker gewicht zal verliezen in geval van een dieet.

Resultaat
- Energie,
- goede stofwisseling,
- glanzend haar,
- gezonde huid,
- goede weerstand tegen ziekten, …
- kortom een nieuw lichaam!!
 
Health Consulting kan je helpen uw lichaam te ontgiften   vraag vrijblijvend advies